Važno obaveštenje: Velike promene u saobraćaju u Beogradu do ponedeljka

Izmenjen režim saobraćaja zbog četiri manifestacije u Beogradu

08.09.2023. 11:56
  • Podeli:
Beograd_saobraćaj_Foto Tanjug_Jadranka Ilić-64953584d6e98.webp Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Povodom svečane promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, danas 16 do 20 sati i sutra od 8 do 14:30, doći će do izmena u režimu saobraćaja u centru Beograda zbog zatvaranja pojedinih ulica. 

Svečanost se održava sutra od 11 sati ispred Doma Narodne skupštine, a generalna proba danas od 18 sati na istom mestu, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Kako se navodi, za saobraćaj će biti zatvorene ulice Dragoslava Jovanovića, Takovska od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Beogradske do Kneza Miloša, Kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, Resavska od Krunske do Bulevara Kralja Aleksandra i Vlajkovićeva od Trga Nikole Pašića do Majke Jevrosime. 

Od petka do nedelje biće zatvoreno više ulica zbog Filharmonije na otvorenom

Iz Sekreterijata za saobraćaj su najavili da će više ulica biti zatvoreno tokom organizacije "Filharmonije na otvorenom". U petak će od 13.00 časova do subote do 01.00 sat biti zatvorena Hercegovačka ulica od Karađorđeve do Železničke. 

Ista ulica će biti zatvorena i od subote u 13.00 časova do nedelje u 01.00 sat posle ponoći. U petak i subotu će od 19.00 do 23.00 časa biti zatvorena Ulica Zemunski put od Sajmišta do Bulevara Vudroa Vilsona.

U subotu trka 10k Belgrade

U subotu se održava i trka 10k Belgrade, koja počinje u 18.00 časova. Kako piše na njihovom sajtu, traje od 15.00 do 21.00 čas. 

Oni su takođe naveli i kojim ulicama će se trka održati, ali zvanično obaveštenje o zatvaranju ulica još uvek nije stiglo.

Ruta je sledeća:

Bulevar Nikole Tesle – Karađorđeva (okret) – Bulevar Nikole Tesle – Trešnjinog cveta (okret) – Bulevar Nikole Tesle – Ušće – Logor Sajmište – Ušće – Bulevar Nikole Tesle.

Istog dana Prajd šetnja 

Ovogodišnja Prajd šetnja najavljena je za subotu 9. septembra u 17.00 časova. Okupljanje je planirano za 16.00 časova u parku Manjež. 

Kako su naveli na svom sajtu, ruta je planirana na sledeći način:

Nemanjina (ulaz u Park Manjež kod raskrsnice Nemanjine i Resavske) – Kneza Miloša – Kralja Milana – Trg Nikole Pašića – Narodna skupština – Kneza Miloša – Nemanjina – Park Manjež.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()