Vučić čestitao Ramazan: Neka ovaj sveti mesec donese dobra dela

'Dani ovog svetog meseca su podsticaj da ojačamo naše međusobne veze, uvažavanje i afirmišemo bogatstvo Srbije koje donose etničke, kulturne i verske različitosti'

22.03.2023. 16:43
  • Podeli:
vučić (AP PhotoAndreea Alexandru)-638f67e7ef7ae.webp Foto: AP PhotoAndreea Alexandru/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas najiskrenije čestitke svim vernicima islamske veroispovesti u Srbiji povodom početka meseca Ramazana.

"Neka ovaj sveti mesec donese dobra dela i da ga provedete u zdravlju, sreći i miru, zajedno sa svojim porodicama", poručio je Vučić.

"Ramazan je mesec milosti, oprosta i blagostanja. Dani ovog svetog meseca su podsticaj da ojačamo naše međusobne veze, uvažavanje i afirmišemo bogatstvo Srbije koje donose etničke, kulturne i verske različitosti na dobrobit svih naših građana", naveo je Vučić u čestitki, uz tradicionalni pozdrav:

"Ramazan šerif mubarek olsun"!

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()