Vučić posetio Dragišu Galjka, Srbina ranjenog u neredima na severu KiM

'Poželeo sam mu dobro zdravlje i ono za šta se Dragiša borio celog života – slobodu'

03.06.2023. 09:40
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Dragiša Galjak_Foto Instagram buducnostsrbijeav-647af22124f92.webp Foto: Instagram / buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije Dragišu Galjka, koga je tzv. kosovska policija teško ranila tokom nedavnih nereda na severu Kosova i Metohije.

Vučić je tom prilikom Galjku poželeo dobro zdravlje i kako je rekao “slobodu za koju se borio celog života".

"Dragiša Galjak, Srbin kojeg je teško ranila Kurtijeva policija, uspešno se oporavlja. Poželeo sam mu dobro zdravlje i ono za šta se Dragiša borio celog života – slobodu!", napisao je Vučić u postu na Instagramu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()