Zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila do 60 minuta, a za teretna i do četiri sata

Oglasili se Putevi Srbije

09.08.2024. 14:57
  • Podeli:
Granica gužva automobili Tanjug ALEKSANDAR ĆIRIĆ-64bcc3e4b38e7.webp Foto: Tanjug/ALEKSANDAR ĆIRIĆ

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do sat vremena, za teretna do četiri sata, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Najduže se čeka na graničnim prelazima Horgoš 2, na izlazu - 60 minuta i Kelebija - 45 minuta, dok se na prelazima Batrovci i Preševo na izlazu čeka po 30 minuta, na Gostunu 20.

Na Horgošu putnička vozila na izlazu čekaju 45 minuta, a na Gradini 50. Na GP Preševo na ulazu se čeka 60 minuta na Gostunu 45. Kada se radi o teretnim vozilima, ona najduže čekaju na izlazu na GP Horgoš - 240 minuta

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima, kao i na naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()