Zašto je Dankina majka četvrti dan u policiji: Detaljna provera svih informacija o nestanku devojčice

Roditelji devojčice juče su u policiji proveli osam sati

29.03.2024. 12:38
  • Podeli:
danka ilic FacebookIvana Ilic-6604429e2b1ad.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Ivana Ilić, majka male Danke Ilić za kojom se traga već četvrti dan od jutros je ponovo u policij, saznaje nezvanično Kurir.

Navodno, majka devojčice poslednja je videla dete i zbog toga je istražiteljima važno da svaku novu informaciju koja stigne do njih, analiziraju upravo sa njom.

"Ivana Ilić bila je juče u policiji, kao i svih prethodnih dana od trenutka kada je prijavljen nestanak devojčice. Sinoć se vratila kući, ali je od jutros ponovo sa policijom. Puno informacija iz minute u minut stiže, pre svega preko sistema "Pronađi me", koji građani pozivaju. Ni jedna od tih informacija se ne odbacuje, svaka se detaljno proverava i ispituje i pre svega zbog toga je neprekidno prisustvo majke u policiji, neophodno", otkriva sagovornik Kurira.

Pored toga što informacije stižu preko sistema "Pronađi me", policija i dalje neprekidno radi na terenu.

"Paralelno sa proverom svih informacija koje stižu od građana, policija radi svoj deo posla na terenu. Prikupljaju se informacije, dokazi i čini sve da se devojčica što pre pronađe", kaže izvor Kurira upoznat sa detaljima potrage za Dankom Ilić.

Jutros je na mesto nestanka devojčice stigao i ministar Bratislav Gašić koji je obišao policajce koji danonoćno rade na terenu.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje kod Bora i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je u utorak nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić. Sa timom je stigao i tragački pas Zigi.

Podsetimo, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je danas da u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora, sve okolnosti koje su dovele do ovog nestanka bude sumnju, kao i izjave bliskih ljudi devojčice koje su kontradiktorne, jer je u prvom mahu bilo teško poverovati da je devojčica od dve godina mogla da ide tako daleko da čak i policija koja je došla vrlo brzo na lice mesta nije mogla da je pronađe.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()