Zekić: Odluka o petoj frekvenciji kad se završi spor između REM i Nove S

Nova S je tužila Upravnom sudu Regulatorno telo za elektronske medije zbog nedonošenja odluke po pitanju izdavanja dozvole za frekvenciju u zakonskom roku

20.01.2023. 20:34
  • Podeli:
Antena_televizija_radio talasi_frekvencija_Foto Unsplash-63caf11485465.webp Foto: Unsplash

Odluka o petoj nacionalnoj frekvenciji doći će na red kada se završi sudski spor koji je Nova S pokrenula protiv REM-a, izjavila je  predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić.

Nova S je pokrenula protiv REM-a tužbu da je probio rok za dodelu pete frekvencije za televiziju sa nacionalnom pokrivenošću, rekla je Zekić za list Danas.

"Prvo nek sud završi svoj posao, pa ćemo onda da odlučujemo", poručila je ona. Na konstataciju lista da proces pred Upravnim sudom može da traje godinama, odgovorila je: "Koliko traje, nek traje".

"Ne možemo da se mešamo u rad pravosudnih organa. Je l’ ih neko bio po ušima da nas tuže? Nije. Žao mi je samo što će zbog njih i druge zainteresovane televizije morati da čekaju", rekla je Zekić.

Nova S je tužila Upravnom sudu Regulatorno telo za elektronske medije zbog nedonošenja odluke po pitanju izdavanja dozvole za frekvenciju u zakonskom roku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()