Eksplozivne naprave bačene u dvorišta Srba u Kosovskom Pomoravlju

Policija na licu mesta vrši uviđaj.

22.09.2023. 10:41
  • Podeli:
Kosovo Tanjug STR-647834cd4929d.webp Foto: Tanjug/STR

Tri eksplozivne naprave bačene su noćas u dvorišta srpskih porodica u opštini Ranilug u Kosovskom Pomoravlju, preneli su RTS-u lokalni izvori i dodali da je u dvema eksplozijama načinjena materijalna šteta, dok treća naprava nije eksplodirala.

Najpre oko 2.20 sati bomba je bačena u dvorište kuće Vladice Aritonovića, zamenika predsednika opštine Ranilug. Druga bomba, oko 2.30  bačena je na kuću Srđana Ristića direktora predškolske ustanove.

Treća bomba koja nije eksplodirala bačena je na kuću Zorana Ristića, direktora Centra za socijalni rad.

Policija na licu mesta vrši uviđaj.

Pet eksplozivnih naprava bačeno je u poslednjih mesec dana na kuće i objekte srpskih vlasnika i Kosovskom Pomoravlju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()