Varhelji nakon sastanka sa Vučićem: Razgovarali smo o napretku u Klasteru 3 i finalizaciji reformske agende

Varhelji je na društvenoj mreži Iks naveo da je sa Vučićem razgovarao i o strateškom partnerstvu EU i Srbije o kritičnim sirovinama

26.06.2024. 16:07
  • Podeli:
vučić varhelji  FOTO TANJUGEBS JENNIFER JACQUEMARt-667c202eacdc6.webp Foto: FOTO TANJUGEBS JENNIFER JACQUEMART

Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Oliver Varhelji izjavio je danas da je u Briselu razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o napetku u Klasteru 3, koji se odnosi na konkurentnost i inkuzivni rast, kao i o finalizaciji reformske agende. 

Varhelji je na društvenoj mreži Iks naveo da je sa Vučićem razgovarao i o strateškom partnerstvu EU i Srbije o kritičnim sirovinama i, kako je naveo, ogromnom potencijalu razvoja ekosistema električnih vozila.

"Sa predsednikom Vučićem razgovarao sam o strateškom partnerstvu EU i Srbije o kritičnim sirovinama i ogromnom potencijalu razvoja ekosistema električnih vozila plus o cilju napedovanja u Klasteru 3 i finalizaciji Reformske agende", napisao je Varhelji. 

Vučić se danas u Briselu sastao sa Varheljijem, uoči nove runde dijaloga na visokom nivou Beograda i Prištine. 

On je danas u Briselu razgovaro i sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i generalnim direktorom Direktorata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()