Gužva u centru Beograda: Zbog radova u Bulevaru kralja Aleksandra izmenjen režim rada linija GSP

Predviđeno je da promene budu na snazi do 21. juna do 4 časa

18.06.2024. 12:26
  • Podeli:
radovi na putu ulicama, beograd, bulevar kralja aleksandra, jkp beograd put, putari - 18 jun 2024 - foto TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ (3)-667157973c78e.webp Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Zbog radova u Bulevaru kralja Aleksandra izmenjen je režim rada linija gradskog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Bulevar kralja Aleksandra, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Resavska do zone raskrsnice sa ulicom Takovska od sinoć od 22. časa do 21. juna do 4 časa doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova biće zauzeta desna kolovozna traka (u smeru ka ulici Takovska), pri čemu će se linija 24, u smeru ka Dorćolu kretati ulicama Njegoševa, Beogradska, Kralja Milana, Kolarčeva, Trg republike i dalje redovnom trasom.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Linije 26, 26N i 301N će se u smeru ka Dorćolu kretati ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Starine Novaka, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Takovska, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Vozila sa linija 27 i 202N će se u smeru ka Trgu republike kretati ulicama Ruzveltova, Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Takovska, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U smeru ka Bežanijskoj kosi vozila sa linije 74 kretaće se ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Beogradska, trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Linija EKO 1 će se u smeru ka Novom Beogradu kretati ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Svetogorska, Makedonska, Dečanska, Terazijski tunel i dalje redovnom trasom, navodi se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()