Gužve na Horgošu i Kelebiji: Na izlazu se čeka dva, a na ulazi jedan sat

Jači plјuskovi praćeni vetrom danas mogu otežavati vožnju

30.07.2023. 08:26
  • Podeli:
Granica gužva automobili Tanjug ALEKSANDAR ĆIRIĆ-64bcc3e4b38e7.webp Foto: Tanjug/ALEKSANDAR ĆIRIĆ

Putnička vozila na graničnoim prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, a na ulazu jedan sat, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na Kelebiji na izlazu iz zemlje zadržavaju se dva sata, a na ulazu jedan sat.

Na Gradini na izlaz se čeka jedan sat, a na Preševu i Gostunu po pola sata.

Na Batrovcima autobusi na ulazu u zemlju čekaju 40 minuta.

Loše vreme otežava saobraćaj

Jači plјuskovi praćeni vetrom danas mogu otežavati vožnju, uslovi u kojima su saobraćajne nezgode i zastoji u saobraćaju česti. Pre podne padavine se očekuju na severu zemlјe, zatim i u ostalim predelima, a tek kasno uveče i na krajnjem jugu.

Ukoliko za vreme vožnje naiđete na jak plјusak ili vremensku nepogodu, pokušajte da smanjenom brzinom i sa vožnjom na većem odstojanju stignete do prvog parkinga, benzinske stanice ili nekog drugog bezbednog mesta, gde ćete sačekajte dok se stvore uslovi za sigurnije putovanje.

Produženo je radno vreme GP Bački Vinogradi do 3.septembra - ponedelјak-četvrtak radi od 07-19.00 časova, a petak, subota i nedelјa 07-22.00 časova.

Produženo je radno vreme GP Bajmok do 10. septembra - ponedelјak-četvrtak od 07-19.00 časova, a petak, subota i nedelјa 07-24.00 časova. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()