Aleksić: Treba da uzmemo sudbinu u svoje ruke

Iz liste "Srbija protiv nasilja" pozivaju građane da ih podrže 17. decembra

29.11.2023. 13:54
  • Podeli:
Tan2023-11-0313105778_3 miroslav aleksić srbija protiv nasilja foto nemanja jovanović-654b8552cfd24.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" Miroslav Aleksić poručio je danas građanima Šapca da 17. decembra podrže tu listu za bolji život svih građana Srbije, saopštio je Narodni pokret Srbije.

"Mi treba da uzmemo sudbinu u svoje ruke, 17. decembra imamo priliku da se izborimo za normalnu Srbiju, Srbiju bez nasilja, Srbiju koja će brinuti o svojim građanima. Ja verujem da tu priliku nećemo propustiti i ne smemo da je propustimo", rekao je Aleksić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()