Arno Gujon i Milica Nikolić posetili sedmočlanu porodicu Dobrić

Porodica je osnov i stub svakog društva, pa samim tim i naše države, rekli su predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

27.11.2023. 14:19
  • Podeli:
arno gujon, milica nikolić, predizborna kampanja sns - 27 nov 2023 - TANJUG Srpska napredna stranka-6564975ec007e.webp Foto: Tangug/Srpska napredna stranka

Kandidati na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Arno Gujon i Milica Nikolić, posetili su višečlanu porodicu Dobrić, koja ima petoro dece.

Kako se navodi u saopštenju Srpske napredne stranke, Gujon i Nikolić su istakli da je porodica osnov i stub svakog društva, pa samim tim i države Srbije i da zato država brine o svakoj porodici u Srbiji.

Gujon je rekao da je u proteklom periodu stabilna i jaka Srbija omogućila finansijsku pomoć i podršku porodicama, mladim bračnim parovima, trudnicama i porodiljama, deci.

"Imamo snage, volje i energije da nastavimo da guramo Srbiju napred. Nastavićemo, ali za to nam je potrebna podrška našeg naroda", poručio je Gujon.

"Srbija je ekonomski oporavljena, a zatim i osnažena zemlja. Srbija mora da ostane ekonomski stabilna država, koja ima odgovoran odnos prema svom narodu", ocenila je Nikolić.

Gujon i Milica Nikolić pozvali su građane da na izborima 17. decembra glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()