Brnabić iz izbornog štaba SNS-a: Naša lista osvojila je 47,1 odsto

Premijerka Srbije i poverenica Gradskog odbora SNS Beograd obratila se na prvoj konferenciji u toku izborne noći

17.12.2023. 21:33
  • Podeli:

Premijerka Srbije i poverenica Gradskog odbora SNS Beograd Ana Brnabić obratila se na prvoj konferenciji u toku izborne noći, komentarišući prve preliminarne rezultate.

Brnabić je obraćajući se iz izbornog štaba SNS-a poželela dobrodošlicu prisutnima "na slavlje". Na početku je demantovala da su postojale nerugalrnosti na izborima, nazivajući ih "brutalnim neistinima".

Na uzorku od 50 procenata biračkih mesta lista "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane" ima 47,1 odsto osvojenih glasova.

Govoreći o drugim strankama Brnabić je rekla da na tom uzorku je 20,3 odsto osvojila lista Srbija protiv nasilja", a  6,7 procenata SPS. 

Brnabić kaže da će SNS uz ove rezultate imati 131 mesto u srpskom parlamentu.

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()