Brnabić: Očekujem da ćemo pobediti na izborima

Brnabić je ocenila da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" jedina koja je ponudila plan, program i ciljeve do 2027. godine

17.12.2023. 20:55
  • Podeli:
brnabic tanjug-657effb83979d.webp Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Predsednica Vlade Srbije i potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić rekla je danas da očekuje da će lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" pobediti na ovim izborima. 

"Nadam se da će ljudi glasati za rezultate, da će glasati za plan i program, za jasnu viziju, nadam se da će glasati protiv mržnje, nadam se da će pobediti pristojna i normalna Srbija", izjavila je Brnabić posle glasanja u opštini Savski Venac. 

Ona je navela da se nada da će izborni dan proći u redu i miru, kao i da će svi koji imaju pravo glasa izaći na izbore.

"Očekujem da će svi oni koji imaju pravo glasa izaći da glasaju i time doprineti tome kako će Srbija izgledati do 2027. godine, kako će izgledati Beograd", naglasila je Brnabić. 

Komentarišući kampanju, Brnabić je ukazala da je ovo jedna od najprljavijih kampanja opozicionih stranaka do sada. 

"Najprljavija zato što je krenula sa brutalnim i monstruoznim uvredama i insinuacijama na račun majke predsednika Aleksandra Vučića, nastavila se napadima na njegovog šestogodišnjeg sina. Čitava kampanja opozicije je bila obeležena mržnjom, nisu ponudili ništa građanima Beograda ni Srbije", rekla je Brnabić. 

Brnabić je ocenila da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" jedina koja je ponudila plan, program i ciljeve do 2027. godine. 

"Nismo se bavili mržnjim, nismo se bavili optužbama, uvredama. Bavili smo se rezultatima i time šta želimo da uradimo za građane Srbije i zajedno za građane Srbije do 2027. godine", zaključila je Brnabić. 

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()