Brnabić: Važno je da imamo jedan tim od lokala, preko Republike, do predsednika države

Pozivam sve da prihvate rezultate kakvi god bili, da se formiraju institucije na lokalu i da nastavimo da radimo, poručila je Brnabićeva.

02.06.2024. 20:20
  • Podeli:
brnabić glasanje jovanka kulašević tanjug-665c35047b24d.webp Foto: JOvanka Kulašević Tanjug

Predsednica Narodne skupštine i potpredsednica Glavnog odbora SNS-a Ana Brnabić izjavila je da su današnji izbori praznik demokratije i poručila da je važno da u ovim  okolnostima i izazovima pred nama imamo jedan tim koji od lokala preko Republike do predsednika Republike, vodi Srbiju.

"Kao neko ko vodi Srpsku naprednu stranku za Beograd i kao potpredsednik stranke, nadam se da ćemo ostvariti ubedljivu pobedu u Beogradu i u svim ostalim lokalnim samoupravama gde se održavaju izbori",  rekla je Brnabićeva nakon glasanja na biračkom mestu u Školi za dizajn na Savskom vencu. 

Pozivam sve da prihvate rezultate kakvi god bili, da se formiraju institucije na lokalu i da nastavimo da radimo, poručila je Brnabićeva. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()