Centralni predizborni skup Dijaspore Stranke pravde i pomirenja održan u Dortmundu

Usame Zukorlić je podsetio da je ispred SPP u vladi bio Edin Đerlek

20.11.2023. 08:43
  • Podeli:
centralni predizborni skup dijaspore ssp u dortmundu, 19 nov 2023 - foto TANJUG SPP-655b0d3e85966.webp Foto: Tanjug/SPP

U Dortmundu je održan predizborni skup Stranke pravde i pomirenja (SPP) pod nazivom "Ujedinjeni za pravdu", na kojem je njen predsednik Usame Zukorlić zahvalio dijaspori za podršku.

Zukorlić je, govoreći o uspesima kadrova Stranke pravde i pomirenja, podsetio da je ispred SPP u vladi bio Edin Đerlek, ministar za ravnomerni regionalni razvoj.

"Čak devet projekata opredeljeno je za Sandžak, a na preko 60 projekata radio je u Srbiji i bio je ministar sa odličnom ocenom od strane Vlade", rekao je Zukorlić.  

Dodao je da je njegov san bošnjačko jedinstvo i da je način da se ono desi - pobeda Stranke pravde i pomirenja. 

Predsednik Inicijativnog odbora Dijaspore SPP Farko Hamidović naveo je da je Dijaspora SPP oformljena kao inicijativa da se na najbolji način grupiše cela snaga dijaspore i dodao da su u prethodne dve nedelje obišli gotovo celu Nemačku.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()