Cesid: Na osnovu 100 odsto obrađenog uzorka lista Beograd sutra osvojila 64 mandata

Za listu Beograd sutra glasalo 52,9 odsto glasača

03.06.2024. 09:57
  • Podeli:
aleksandar vučić - srbija sutra, beogradski izbori 2024 - 2 jun 2024 - foto UNA 2-665ccbd8dee8f.webp Foto: UNA

Prema procenama Cesida i Ipsosa, na osnovu 100 odsto obrađenog uzorka u Beogradu, najviše mandata, 64 osvojila je lista "Beograd sutra" za koju je glasalo 52,9 odsto birača.

Sledi lista "Kreni promeni" koja je osvojila 21 mandat i 17,4 odsto glasova birača, dok je treće mesto zauzela lista "Biramo Beograd" sa 12,2 odsto glasova birača i 14 mandata.

Na četvrtom mestu je lista "Mi snaga naroda" sa devet mandata i 8,1 odsto glasova, a Ruska stranka 1,2 odsto glasova i dva mandata.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()