CeSID izmenio procenu: Na osnovu 100% obrađenog uzorka listi "Niš sutra" dodeljen još jedan odbornik

Na drugom mestu je Grupa građana "Dr Dragan Milić" sa 16 odbornika, odnosno 24,4 odsto osvojenih glasova

03.06.2024. 15:09
  • Podeli:
predizborni miting SNS, niš sutra - 30 maj 2024 - TANJUG DIMITRIJE NIKOLIĆ-665dc09e3af42.webp Foto: TANJUG/DIMITRIJE NIKOLIĆ

CeSID i IPSOS su posle validacije svih unetih podataka iz zapisnika sa 90 biračkih mesta u Nišu, objavili konačnu projekciju rezultata i mandata za odbornike Skupštine Grada Niša, prema kojoj je lista "Aleksandar Vučić - Niš sutra" osvojila 44,4 odsto glasova birača i ima 30 odbornika.

Prema toj projekciji, Grupa građana "Dr Dragan Milić" ima 16 i 24,4 odsto osvojenih glasova, Biramo Niš-Đorđe Stanković  osvojio je 15,7 odsto glasova i 10, Ujedinjeni-Nada za Niš- Miodrag Stanković-Nova tri, Dr Savo Manojlović-I ja sam Niš-Kreni-Promeni osvojio je 4,1 odsto glasova i dva mandata, a lista Ruska stranka-Rusija i Niš u srcu!-Tihomir Perić jednog odbornika sa 1,1 odsto osvojenih glasova.

Bez mandata su liste Niš naš grad-Branislav Bane Jovanović-Novo, Glas naroda je snaga naroda, Ujedinjeni za selo i grad-Budimo na čisto, Za naš Niš-Petar Bogićević - Koalicija snaga i Bojan Avramović - Ne damo Niš.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()