Dačić: Predložiću da SPS dobije novog lidera, nastavićemo saradnju sa SNS-om

Lider SNS-a se obratio nakon prvih projekcija izbornih rezultata

17.12.2023. 23:07
  • Podeli:

Predsednik SPS-a i aktuelni ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uputio je na početku svog obraćanja čestitike SNS-u na ubedljivoj pobedi na svim izborima.

"Izbori su protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi, nije bilo incidenata", naglasio je Dačić i istakao da nisu zadovoljni rezultatom izbora.

"Mi smo još unapred doneli odluku da ćemo nastaviti saradnju sa SNS-om bez obzira kakvi budu rezultati i to na svim izborima", istakao je Dačić i istakao da ne razmišljaju na beogradskom nivou da sa nekim drugim prave koaliciju.

Dačić je najavio i promene u vrhu SPS-a, istakavši da će se nakon sumiranja rezultata voditi razgovori i da će njegov predlog biti da SPS preuzme novi lider.

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()