Đilas: Branićemo volju građana svim demokratskim sredstvima

"Mi kao najveća opoziciona lista ćemo njihovu volju braniti svim demokratskim sredstvima", rekao je Đilas

17.12.2023. 21:00
  • Podeli:
đilas izbori marko đoković tanjug-657e9ad95944e.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da očekuje da građani Srbije danas izađu na biračka mesta u velikom broju i pokažu svoju volju i dodao da će lista "Srbija protiv nasilja" braniti njihovu volju svim demokratskim sredstvima.

On je, nakon što je obavio svoje građansko pravo, rekao da je "snaga naroda rešenog da živi u zemlji bez neizvesnosti, da živi u normalnosti, bez kriminala i korupcije, bez divljanja cena u kojoj će se ulagati u obrazovanje i zdravstvo, iz koje mladi ljudi neće odlaziti, najveća i apsolutno ne postoji ništa što to može da spreči".

"Očekujem da na današnjim izborima građani Srbije u velikom broju izađu na biračka mesta i pokazu svoju volju. Mi kao najveća opoziciona lista ćemo njihovu volju braniti svim demokratskim sredstvima", rekao je Đilas novinarima u Beogradu.

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()