Đilas: Nisam odgovoran za poraz opozicije u Beogradu

Đilas je na pitanje da li se oseća odgovornim za ovaj rezultat odgovorio “ne"

03.06.2024. 13:39
  • Podeli:
Dragan Đilas_Djlas_Foto Antonio Ahel ATAImages Pixsell-63a41c53902a4.webp Foto: Antonio Ahel / ATA Images / Pixsell

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je danas povodom brojnih optužbi da je bojkot kriv za poraz opozicije u Beogradu da se on za to ne oseća odgovornim.

Đilas je, gostujući na N1, na pitanje da li se oseća odgovornim za ovaj rezultat odgovorio “ne" i ocenio da je odgovornost na onima koji su prihvatili da pod postojećim uslovima izađu na izbore.

Kako je rekao, to su oni koji su sa SNS dogovorili zakon za 2. jun i oni koji su tvrdili da može da se pobedi, dok je on, kako kaže, tvrdio da ne može.

Prema tvrdnjama Đilasa, Vučićeva lista je uz dodate listiće, jer nije bilo kontrolora, kupovinom glasova i pritiskom na birače, "došla do 390 000 glasova".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()