DJB-SDS: Ovi izbori su potopili opoziciju

Naglasio je da je ponosan na listu "Dobro jutro Srbijo", koja je građanima ponudila konkretna rešenja

17.12.2023. 23:50
  • Podeli:
saša radulović, 28 feb 2022 - foto Milos Tesic ATAImages-656368a88afe8.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

 Lider "Dosta je bilo" Saša Radulović, koji je u kolaciji na izbore izašao sa Socijaldemokratskom strankom Borisa Tadića i Otetim bebama Ane Pejić ocenio je večeras da su ovi izbori potopili opoziciju.

"Izbori su potopili opoziciju, opozicija je tražila izbore nakon performansa u skupštini, kada im vreme nije, nije se vodilo računa da se pripremi fer i pošteni izborni proces", rekao je Radulović novinarima u štabu stranke nakon prvih preliminarnih izbora, gde je govorio zajedno sa liderom SDS Borisom Tadićem.

Naglasio je da je ponosan na listu "Dobro jutro Srbijo", koja je građanima ponudila konkretna rešenja, ali da zbog medijskog mraka građani nisu mogli da čuju njihov program.

Naglasio je da su želeli da se napravi jedna kolona protiv Francusko-nemačkog plana i dodao da mu je žao što građani nisu to prepoznali, jer prihvatanjem tog plana, Srbija gubi i svoju versku i kulurnu baštinu na KiM koja postaje albanska.  

Prema njegovim rečima, bilo je važno da se napravi jedna lista koja bi se usprotivila tom planu, ali je bilo šest kolona.

 "Većina tih listi sada je potopljena", rekao je Radulović.

Lider SDS-a i bivši predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da smo imali izbore u kojima se vlast borila protiv opozicije, a isto su činile i pojedine opozicione stranke preko svojih medija.

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()