Dr Dragan Milić: Nema saradnje sa SNS-om, Niš nije na prodaju

Dr Milić je poručio i da u Nišu nije pobedila njihova grupa, već su pobedili sve Nišlije i Nišlijke jer su želeli slobodu.

02.06.2024. 22:37
  • Podeli:
dragan milić, grupa građana dr dragan milić,  23 maj 2024 - foto Dimitrije Nikolic ATAImages-665cd7b6b94bd.webp Foto: Dimitrije Nikolic/ATAImages

„Nama je jedan jedini interes naš grad, i da ne bude zablude, pošto je toliko puta pričano da smo trojanski konj i nekakva podmetnuta kolona – neće biti nikakve saradnje sa SNS-om. Niš nije na prodaju i nikada neće biti na prodaju. Nema tih funkcija i nema tih para koje bi oprale ljagu kroz koju je Niš prošao poslednjih dvanaest godina“, izjavio je dr Dragan Milić koji je zajedno sa opozicijom osvojio najveći broj mandata u tom gradu.

Dr Milić je poručio i da u Nišu nije pobedila njihova grupa, već su pobedili sve Nišlije i Nišlijke jer su želeli slobodu.

On se zahvalio ostatku opozicije – grupi Biramo, Kreni-promeni, NADA i svim ostalim učesnicima izbornog procesa.

Prema procenama CeSID-a, na osnovu izbrojanih 84,1 odsto glasova u Nišu, lista „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ osvojila 45 odsto, Grupa građana „Dr Dragan Milić“ 24,4, „Biramo Niš-Đorđe Stanković“ 15,4, „Ujedinjeni – nada za Niš“ 4 odsto, „Dr Savo Milošević – I ja sam Niš – Kreni – promeni“ 3,9, „Niš naš Grad – Branislav Bane Jovanović – Novo lice Srbije – Miloš Parandilović“ 1,7, „Ruska Stranka – Rusija i Niš u Srcu – Tihomir Perić” 1,2 odsto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()