GIK Beograda: Usvojen jedan prigovor Kreni-promeni, a odbijeno ukupno sedam

GIK je na današnjoj sednici razmatrala i odlučivala o prigovorima na glasanje na nekoliko biračkih mesta na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda

08.06.2024. 20:40
  • Podeli:
Tan2024-06-0208290609_3 glasanje, izbori foto vladimir sporčić-665c8c1fd921a.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Gradska izborna komisija usvojila je večeras prigovor koji je podnela Grupa građana Kreni - promeni Beogradu u delu o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora na biračkom mestu broj 2 u Gradskoj opštini Zemun.

Predsednik GIK-a Zoran Lukić rekao je da je u nastavku sednice komisija odbila šest prigovora podnetih od Grupe građana Kreni – Promeni Beograd i jedan prigovor koalicije Biramo Beograd, a o čemu će biti sačinjena rešenja i ista objavljena na veb-prezentaciji RIK-a, saopštio je Beoinfo.

GIK je na današnjoj sednici razmatrala i odlučivala o prigovorima na glasanje na nekoliko biračkih mesta na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, koji su održani 2. juna 2024.godine. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()