GIK Niš usvojio ukupne rezultate: Koaliciji oko SNS 30 odborničkih mandata

Lokalni izbori u Nišu održani su 2. juna

01.07.2024. 16:33
  • Podeli:
izbori srbija vladimir šporičić tanjug (2)-657e9babb73cd.webp Foto: Vladimir Šporičić/Tanjug

Gradska izborna komisija u Nišu usvojila je danas Ukupan izveštaj o rezultatima izbora za odbornike u Skupštini grada Niša, prema kojem je lista "Aleksandar Vučić - Niš sutra" osvojila 30 mandata.

Grupa građana "Dr Dragan Milić" dobila je 16 mandata, a koalicija "Biramo Niš" 10, navodi se izveštaju koji je medijima dostavila predsednica GIK Niš Danijela Milićević.

Pokret "Kreni promeni" i koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš" osvojili su po dva, a manjinska Ruska stranka jedan mandat.

Lokalni izbori u Nišu održani su 2. juna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()