GIK Novi Sad odbila 66 prigovora koalicije ''Udruženi za slobodan Novi Sad''

GIK je doneo i rešenje kojim se odbija prigovor birača iz Novog Sada podnetog za glasanje na biračkom mestu broj 57

10.06.2024. 19:32
  • Podeli:
milovan šijakov, gradska izborna komisija GIK Novog Sada, novi sad - 2 jun 2024 - foto TANJUG NENAD MIHAJLOVIĆ-665eaf7a9cda1.webp Foto: TANJUG/NENAD MIHAJLOVIĆ

Gradska izborna komisija Novi Sad saopštila je danas da je donela rešenja kojima se odbija 66 prigovora koalicije ''Udruženi za slobodan Novi Sad'' kao neosnovano.

Na sednici GIK-a koja je održana 8. juna, komisija je takođe donela rešenje kojim se odbijaju prigovori koalicije ''Udruženi za slobodan Novi Sad'' od 5. juna, podneti na svim biračkim mestima određenim za teritoriju grada Novog Sada.

GIK je doneo i rešenje kojim se odbija prigovor birača iz Novog Sada podnetog za glasanje na biračkom mestu broj 57, mesna zajednica Stari grad, Novi Sad.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()