GIK u Beogradu imenovala predsednike i članove biračkih odbora

Lokalni izbori i u prestonici Srbije biće održani 2. juna, a na njima će građani birati između 14 izbornih lista

22.05.2024. 20:42
  • Podeli:
gradska izborna komisija beograd, 20 dec 2023 - foto Tanjug Beoinfo (3)-6584705589500.webp Foto: Tanjug/Beoinfo

Gradska izborna komisija donela je na današnjoj sednici rešenja o imenovanju predsednika i članova biračkog odbora i njihovih zamenika u stalnom sastavu i predsednika i članova biračkog odbora i njihovih zamenika u proširenom sastavu za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine grada Beograda 2. juna. 

Na 18. sednici GIK-a usvojena je i Odluka o izmeni Odluke o određivanju i davanju ovlašćenja koordinatorima Gradske izborne komisije, saopštio je Sekretarijat za informisanje Grada Beograda.

Lokalni izbori u Beogradu biće održani 2. juna, a na njima će građani birati između 14 izbornih lista.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()