Gradska izborna komisija usvojila Rešenje o dodeli odborničkih mandata

Stekli su se uslovi za konstituisanje gradske skupštine

18.06.2024. 19:44
  • Podeli:
glasanje izbori foto Antonio AhelATAImages-665cbc24273e5.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gradska izborna komisija (GIK) je na osnovu Ukupnog izveštaja o rezultatima izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, koji su održani 2. juna, usvojila Rešenje o dodeli odborničkih mandata.

GIK je u nastavku ove 27. sednici sednice, usvojila Izveštaj o sprovedenim izborima za odbornike Skupštine grada Beograda.

Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić rekao je da su ovim završeni izbori za odbornike Skupštine grada Beograda i da su se stekli uslovi za konstituisanje gradske skupštine, saopšteno je iz GIK-a. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()