Jovanović: Hoću da razgovaram sa građanima o svemu što je potrebno da se uradi

Lider LDP najavio i da će da poseti Tutin, Novi Pazar, Rašku, Kraljevo i Čačak

09.12.2023. 14:25
  • Podeli:
čedomir jovanović foto Antonio AhelATAImages-654397ea19049.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čedomir Jovanović, nosilac liste "Čedomir Jovanović - Mora drugačije", izjavio je danas da želi da razgovara sa građanima o svemu što je potrebno da se uradi. 

"Hoću sa vama da razgovaram, da vam pružim ruku i da pokušamo da se ovog puta dogovorimo oko posla koji moramo da uradimo. Zbog naše dece, a malo i zbog nas. I mi smo ljudi koji imaju pravo da žive makar delić snova koje sanjaju godinama. Mora drugačije", poručio je Jovanović.

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) je u video obraćanju najavio da će posetiti Tutin, Novi Pazar, Rašku, Kraljevo i Čačak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()