Kandidati koalicije "Srbija protiv nasilja" u Gračanici: Nema stolice za Kosmet u UN

Među kandidatima koji su posetili KiM bili su i Srđan Milivojević, Aleksandar Ivanović, Žarko Ristić

04.12.2023. 15:30
  • Podeli:
Tan2023-11-0313105778_3 miroslav aleksić srbija protiv nasilja foto nemanja jovanović-654b8552cfd24.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Kandidati za poslanike ispred koalicije "Srbija protiv nasilja" na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji posetli su danas Gračanicu, gde su pozvali birače da glasaju 17. decembra i poručili im da su protiv kosovske nezavisnosti i francusko-nemačkog sporazuma.

Grupa od desetak kandidata za poslanike najpre je prisustvovala liturgiji u manastiru Gračanica povodom praznika Vavedenje presvete Bogorodice, a nakon toga Miroslav Aleksić je poručio da je na Kosovu  potrebna normalizacija života i da se stvore uslovi za bezbedan život svih građana, prenosi Kossev.

"Svaki dogovor koji podrazumeva kršenje Ustava Republike Srbije, koji podrazumeva bilo kakvu vrstu priznanja Kosova i Metohije ili stolicu u Ujedinjenim nacijama je neprihvatljiv za listu 'Srbija protiv nasilja' i mi nećemo to prihvatiti", kazao je Aleksić i dodao da se ta koalicija protivi usvajanju francusko-nemačkog plana.

Među kandidatima koji su posetili Gračanicu bili su i Srđan Milivojević, Aleksandar Ivanović, Žarko Ristić i drugi.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()