Lukić: Počelo štampanje glasačkih listića za predstojeće izbore

Glasački listići štampaju se u A4 formatu, na papiru plave boje, zaštićenom vodenim žigom po celoj površini

21.05.2024. 21:22
  • Podeli:
počelo štampanje glasačkih listića, glasački listići - 21 maj 2024 - foto TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ-664cf477cb9ba.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Štampanje glasačkih listića odnosno štampanje izbornog materijala za izbor odbornika Skupštine grada Beograda je počelo oko 20 sati u štampariji Službenog glasnika, i verovatno će u toku noći biti završeno, rekao je za Tanjug predsednik Gradske izborne komisije Beograda Zoran Lukić. 

"Obezbeđenje je ovde, policija, Bezbednosno-informativna agencija. U toku noći će štampanje verovatno biti završeno i u utorak će sve preuzeti koordinatori Gradske izborne komisije, odneti u gradske opštine i čekamo nedelju 2. jun da počnemo izbore", rekao je Lukić. 

Glasački listići štampaju se u A4 formatu, na papiru plave boje, zaštićenom vodenim žigom po celoj površini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()