Pogledajte najlepšu fotografiju sa današnjih izbora: Ona u venčanici, on u odelu - pravo s venčanja na izbore

U opisu objave fotografije pohvaljen je ovaj čin mladog bračnog para koji je stao na "ludi kamen"

02.06.2024. 20:35
  • Podeli:
izbori u beogradu, beogradski izbori 2024 - 2 jun 2024 - foto TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ (1)-665c742b4f1e4.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Birališta u Srbiji su zatvorena u 20 časova čime su završeni lokalni izbori u Srbiji.

U Beogradu je pravo glasa imalo više od 1,6 miliona ljudi.

Vreme je poslužilo birače, a najlepša slika dana je stigla sa biračkog mesta broj 59 u OŠ Sava Šumanović u Zemnu.

Danas se u Srbiji održavaju lokalni izbori u redovnom terminu, a glasalo se i u Beogradu. Glasačka mesta upravo su zatvorena u osam sati, a sa nekih su pristigle i zanimljive fotografije, i to mladenaca koji su u svečanoj svadbarskoj odeći došli da glasaju.

Kako se vidi na fotografiji mlada u beloj venčanici i mladoženja u odelu došli su na glasanje da ispune svoju glasačku dužnost.

U opisu objave fotografije pohvaljen je ovaj čin mladog bračnog para koji je stao na "ludi kamen".

"Ako njima nije bio problem da izađu, drugi nemaju izgovor", piše u opisu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()