Narodna stranka predala izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji

Vuk Jeremić je naveo da je Narodna stranka jedina opoziciona stranka koja na izborima nastupa samostalno

19.11.2023. 11:43
  • Podeli:
narodna stranka predla izbornu listu RIK-u, 19 nov 2023 - foto tanjug jadranka ilić-6559f211b7be8.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predstavnici Narodne stranke predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za poslanike za republičke izbore 17. decembra pod nazivom "Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" sa više od 12.500 potpisa građana. 

Nosilac liste za parlamentarne izbore je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, a na listi su i Vladimir Gajić, Siniša Kovačević, Sanda Rašković Ivić, Ivana Parlić.

Jeremić je posle predaje liste izjavio da će oni koji na izborima budu glasali za Narodnu stranku glasati za odbacivanje nemačko-francuskog plana za rešavanje pitanja Kosova i Metohije, za zabranu kopanja litijuma u Srbiji, kao i za, kako je rekao, vraćanje suvereniteta nad nacionalnom ekonomijom.

Dodao je da je Narodna stranka jedina opoziciona stranka koja na izborima nastupa samostalno.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()