OIK Niš: Izbori će biti ponovljeni naredne nedelje na opštini Crveni krst

Na jučerašnjim ponovljenim izborima na dva biračka mesta u opštini Medijana opozicija je dobila 16, a SNS 11 mandata

17.06.2024. 13:02
  • Podeli:
izbori glasanje srbija vladimir šporičić tanjug-657e989300e31.webp Foto: Vladimir Šporičić/Tanjug

Izbori za odbornike Gradske opštine Crveni krst biće ponovljeni u nedelju, 23. juna, potvrđeno je Tanjugu u Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK).

Kako je rečeno Tanjugu, razlog ponavljanja izbora i tačan broj biračkih mesta na kojima će se ponoviti glasanje biće poznat u toku dana.

Na jučerašnjim ponovljenim izborima na dva biračka mesta u opštini Medijana, tri opozicione liste imaju mandat više u odnosu na rezultate izbora posle 2. juna, te će u Skupštini te opštine Grupa građana "Dr Dragan Milić" imati 8 mandata, lista "Biramo Niš - Biramo Medijanu" šest, a lista "Ujedinjeni - nada za Niš" dva mandata, dok je još vladajuća SNS osvojila 11 mandata.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()