Pavlović: "Biramo Beograd" neće napustiti Skupštinu grada Beograda

Pavlović je rekao da političke stranke koje su činile koaliciju "Biramo Beograd" imaju odgovornost prema svojim biračima u Beogradu

06.06.2024. 17:21
  • Podeli:
Tan2024-06-0616511306_7 milos pavlovic tanjug-6661d4eb6925c.webp Foto: Tanjug

Nosilac liste "Biramo Beograd" Miloš Pavlović rekao je da oni neće napustiti Skupštinu grada Beograda i ocenio da bi takav potez bio neodgovoran prema biračima.

Pavlović je rekao da političke stranke koje su činile koaliciju "Biramo Beograd" imaju odgovornost prema svojim biračima u Beogradu i da su oni promovisali borbu i aktivno učešće u borbi protiv vlasti. 

"Sada bi bilo jako neodgovorno prema biračima na prvom mestu da se vratimo na bojkot kao nešto što nismo promovisali i nismo radili u kampanji. U svakom slučaju spremni smo da razgovaramo na sve teme za koje mora da postoji širi konsenzus unutar opozicije“, rekao je Pavlović za Novu.

Nosilac liste "I ja sam Beograd - Kreni-promeni" Sava Manojlović rekao je ranije danas da je pokret "Kreni-promeni" doneo odluku da napusti skupštine grada Beograda i opštine Novi Beograd zbog "izbornih malverzacija", ali i dodao da to neće učiniti "ako se neke stvari promene".

On je pre dva dana pozvao i sve opozicione stranke da napuste skupštine grada Beograda i Niša, Opštine Novi Beograd i Skupštinu Srbije, ali je taj njegov poziv ostao bez odjeka u opoziciji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()