Petković: Na izborima se odlučuje da li će srpski narod ostati na svom KiM

"Zato je od posebne važnosti da pobedi lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer upravo prva tačka našeg programa razvoja i budućnosti Srbije jeste odbrana Kosova i Metohije u sastavu Srbije", rekao je Petković

17.12.2023. 20:30
  • Podeli:
petkovic tanjug-657efe4dad24e.webp Foto: FOTO TANJUG/STR

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju i član Predsedništva Srpske napredne stranke Petar Petković poručio je da će se na današnjim izborima pre svega odlučivati o tome da li će srpski narod na Kosovu i Metohiji ostati i opstati u svojoj državi Srbiji i na svom Kosovu i Metohiji. 

"Zato je od posebne važnosti da pobedi lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer upravo prva tačka našeg programa razvoja i budućnosti Srbije jeste odbrana Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Ako želimo da se nastavi sa povećanjem plata, penzija, uopšte ubrzanog ekonomskog razvoja zemlje, novih pruga, puteva i svega onoga što donosi boljitak našem narodu, svim građanima Srbije, neophodno je da pobedi lista Srpske napredne stranke, 'Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane' ", rekao je Petković posle glasanja.

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()