Pokrajinska izborna komisija primila još dve izborne liste

PIK će doneti odluku o proglašenju izbornih lista u roku od 48 časova od njihovog podnošenja.

21.11.2023. 09:58
  • Podeli:
profimedia-0025366136-izbori-srbija.jpg Foto: Profimedia

Pokrajinska izborna komisija primila je danas u 00.05 časova Izbornu listu Dr Miloš Jovanović - NADA za Srbiju – NADA za Vojvodinu –  Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović, koju je predala Koalicija Nova demokratsk stranka Srbije- Pokret obnove kraljevine Srbije. 

Kako se navodi u saopštenju Pokrajinske izborne komisije (PIK), tu listu je podržalo 4.379 birača.

Dodaje se da je PIK u 00.10 časova primio i izbornu listu Vajdasági Magyar Szövetség – ELNÖKÜNKÉRT, KÖZÖSSÉGÜNKÉRT, A JÖVŐÉRT! – Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!, koju je podneo Savez vojvođanskih Mađara - Vajdasági Magyar Szövetség, a koju je podržalo 6.526 birača.

Navodi se da će PIK doneti odluku o proglašenju izbornih lista u roku od 48 časova od njihovog podnošenja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()