Predsednik NPS Darko Banjac dao podršku listi "Ivica Dačić - premijer Srbije"

Srbija uvek bila garant opstanka Srba u Republici Srpskoj

16.11.2023. 16:16
  • Podeli:
Ivica Dačić_gorišnjica osnivanja SPS_Foto Tanjug_Jadranka Ilić-64b54647f235e.webp Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i predsednik Narodne partije Srpske Darko Banjac, sastali su se danas u Beogradu, u sedištu SPS i konstatovali da je Srbija uvek bila garant opstanka Srba u Republici Srpskoj.

"Želim lično, kao predsednik Narodne partije Srpske, da dam podršku, ne samo socijalističkoj partiji i Ivici Dačiću kao predsedniku, nego Ivici Dačiću kao prijatelju Republike Srpske, kao prijatelju srpskog naroda", rekao je Banjac.

Istakao je da je, dok je Ivica Dačić bio predsednik Vlade Srbije, davana ogromna podrška Republici Srpskoj, jer, kako je naveo, Republika Srpska je znala da ima čvrst oslonac u Beogradu i u Srbiji, saopšteno je iz SPS-a.

"Okosnicu sadašnjeg tima vlasti u Srbiji definitivno čini Socijalistička partija na čelu sa Ivicom Dačićem", rekao je Banjac.

NPS i SPS imaju potpisan sporazum o saradnji i danas je u skladu sa tim rukovodstvo NPS-a pružilo podršku listi SPS-a "Ivica Dačić - premijer Srbije" na predstojećim izborima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()