Prvo oglašavanje predsednika Srpske napredne stranke nakon izbora

"Vi ste naša snaga, živela Srbija", napisao je Vučević na Instagramu

17.12.2023. 22:31
  • Podeli:
Tan2023-12-1719561794_5 strahinja aćimović miloš Vučević-657f687ec4235.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević zahvalio je građanima Srbije na podršci.

"Vi ste naša snaga, živela Srbija", napisao je Vučević na Instagramu.

Ranije danas, Vučević je nakon glasanja izjavio da se na izborima odlučuje o onome kako želimo da vidimo Srbiju u naredne četiri godine i da je optimista da će lista "Srbija ne sme da stane" pobediti i na republičkim, pokrajinskim kao i svuda na lokalnim izborima.

"Ovo je praznik demokratije i verujem da ćemo se spram toga svi zajedno vladati. Očekujem da izbori prođu u fer demokratskoj atmosferi i da svi učesnici postupe ispravno i podrže izbornu volju građana, jer je to suština izbora i narodnog suvereniteta", rekao je on posle glasanja u Mesnoj zajednici Narodni heroji u Novom Sadu.

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()