RIK na današnjoj sednici odbio tri prigovora

Kako je rečeno, podnela su ih neovlašćena lica

11.01.2024. 16:50
  • Podeli:
RIK izborna komisija rade prelić tanjug-657ea504a0ef9.webp Foto: Rade Prelić/Tanjug

Republička izborna komisija odbila je na današnjoj sednici tri prigovora od kojih su dva odbijena, jer su ih, kako je rečeno, podnela neovlašćena lica.

RIK je odbio prigovor Adrijane Abrahamove iz Bačkog Petrovca, kao i Branislava Kevenskog i Jana Martinka, člana i zamenika člana Izborne komisije opštine Bački Petrovac protiv rešenja.

Odbijen je i prigovor Ivice Vasića, ovlašćenog lica koalicije "Milica Đurđević Stamenkovski - Boško Obradović - Nacionalno okupljanje - Državotvorna snaga - Srpska stranka Zavetnici - Srpski pokret Dveri".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()