SNS: Ubedljiva pobeda na ponovljenim izborima

Najsnažnija podrška građana ostvarena je u Beloj Palanci

02.01.2024. 21:46
  • Podeli:
ana brnabić izborni štab sns (2)-657f5a2ed6bc2.webp Foto: UNA

Srpska napredna stranka saopštila je da je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” večeras sa ubedljivom razlikom pobedila na svim biračkim mestima na kojima su održani ponovljeni izbori.

U odnosu na rezultate izbora koji su održani 17. decembra, Srpska napredna stranka uvećala je svoju dominaciju na 70 odsto osvojenih glasova. 

Najsnažnija podrška građana ostvarena je u Beloj Palanci gde je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” osvojila 84.27 odsto  glasova, a drugoplasirana je lista “Srbija protiv nasilja” sa osvojenih 3,44 odsto glasova.

Srpska napredna stranka zahvaljuje se na ogromnoj podršci i pomoći predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i narodu Srbije koji su, kako se navodi u saopštenju, "naša snaga".

"Nastavićemo još jače da se borimo kako bismo ubrzali ekonomski napredak Srbije, povećali životni standard građana i očuvali samostalnost i nezavisnost države, jer Srbija ne sme da stane!" - poručuje se u saopštenju SNS-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()