Tadić: Svim građanima treba da budu zaštićena ljudska prava

Predsednik SDS ističe da se moramo boriti za pravdu svih onih kojima je pravda uskraćena

09.12.2023. 16:51
  • Podeli:
Boris Tadić_Foto Profimedia-63e267e21b9e3.webp Foto: Profimedia

Predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije (SDS) Boris Tadić rekao je danas na konvenciji SDS-DJB-OteteBebe i Demokratske unije Roma, održane u Novom Sadu, da svim građanima treba da budu  zaštićena ljudska prava.

"Da imaju pravo da privređuju, da imaju zaštićena ljudska prava. Moramo se boriti za pravdu svih onih kojima je pravda uskraćena. Za one koji su povređeni. To smo mi, to je naša koalicija", rekao je Tadić, saopšteno je iz SDS. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()