Ugljanin: Novi Pazar treba da bude motor razvoja svih opština u Sandžaku

Moja kandidatura je proizvod dubokog poštovanja prema našem narodu, ističe lider SDA Sandžaka

14.12.2023. 14:10
  • Podeli:
sulejman ugljanin, 20 nov 2023 - Elmedin Hajrovic ATAImages-656495b7aeacb.webp Foto: Elmedin Hajrovic/ATAImages

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je da Novi Pazar treba da bude motor ekonomskog razvoja svih opština u tom kraju.

"Moja kandidatura je proizvod dubokog poštovanja prema našem narodu s namerom da izgradimo pravedniju i bolju budućnost", rekao je Ugljanin i dodao da je njihov cilj da se izgradi društvo koje "poštuje jednaka prava svih građana", rekao je Ugljanin.

On je sinoć na skupu u sali Pendik u Novom Pazaru ponovio da podržava poziv Bošnjačkog nacionalnog veća da sve bošnjačke partije u Sandžaku udruže svoje glasove i zajedno formiraju stabilne skupštinske većine i bošnjački nacionalni klub u Skupštini Srbije, saopštila je SDA Sandžaka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()