Usame Zukorlić: Pozivam sve koji imaju srpsko državljanstvo da glasaju

Izražena zahvalnost onima koji su na poslednjim parlamentarnim izborima dali apsolutnu podršku listi "Muftijin amanet" na glasačkom mestu u Sarajevu

25.11.2023. 14:17
  • Podeli:
usame-zikorlic-anadolija.jpg

Nosilac liste “Ujedinjeni za pravdu SPP-DSHV“ Usame Zukorlić pozvao je danas u Sarajevu sve koji imaju državljanstvo Srbije da dođu u Sandžak i da glasaju na predstojećim izborima 17. decembra.

"Ukoliko neko nije u mogućnosti, postoji rok do 25. novembra da se upiše kako bi glasao u Ambasadi Srbije u Sarajevu", rekao je Zukorlić, saopštila je ta stranka.

On se zahvalio u onima koji su na poslednjim parlamentarnim izborima dali apsolutnu podršku listi "Muftijin amanet" na glasačkom mestu u Sarajevu, gde je ta lista osvojila 95 odsto glasova.

On je okupljene pozvao da aktivno podrže njihovu borbu kako bi gradili bolju budućnost.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()