Veselinović: Nadam se velikoj izlaznosti u Beogradu i mirnoj tranziciji vlasti

On je naveo da se nada da će izborni dan proteći bez nasilja i nepravilnosti

17.12.2023. 20:35
  • Podeli:
dobrica_veselinovic_glasanje_17122023_0002  Milos TesicATAImages-657ef805dab92.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

Jedan od nosilaca izborne liste "Srbija protiv nasilja" za Beograd Dobrica Veselinović izjavio je danas, posle glasanja, da očekuje jasan rezulatat i da se od sutra krene u razgovore ko će činiti novu gradsku vlast.

"Nadam da ćemo imati veliku izlaznost u Beogradu i svuda po Srbiji, da će glasači slobodno moći da izraze svoju volju. I da ćemo vrlo brzo u izbornoj noći imati tačne, precizne, istinite rezultate izbora i da će uslediti mirna tranzicija vlasti", rekao je Veselinović novinarima.

On je naveo da se nada da će izborni dan proteći bez nasilja i nepravilnosti iako, kako je rekao, od ranog jutra postoje indicije da se na nekim biračkim mestima sprovode pritisci na birače da se glasa po nekakvim komandama, da se pokušava ugroziti integritet izbornog procesa.

Glasao je petnaestak minuta posle 10.00 časova na biračkom mestu broj 8, u bloku 22, na Novom Beogradu, u društvu supruge i ćerke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()