Viši sud u Nišu: Rešeno svih 27 predmeta formiranih po žalbama na rešenja Gradske izborne komisije

U još jednom preostalom predmetu žalba je usvojena, poništeno je rešenje Gradske izborne komiisje i prigovor podnosioca je odbačen

17.06.2024. 16:17
  • Podeli:
izbori 2024 vladimir šporičić tanjug-665c160771d92.webp Foto: Vladimir Šporičić Tanjug

Viši sud u Nišu saopštio je danas da rešio svih 27 predmeta formiranih po izjavljenim žalbama protiv rešenja Gradske izborne komisije (GIK).

Kako se navodi u saopštenju, u 24 predmeta usvojene su žalbe i poništena rešenja GIK, a dve žalbe su odbijene.

U još jednom preostalom predmetu žalba je usvojena, poništeno je rešenje Gradske izborne komiisje i prigovor podnosioca je odbačen.

Kandidat za gradonačelnika Niša ispred liste "Biramo Niš" Đorđe Stanković ranije je na svom Instagram nalogu napisao da je sud usvojio žalbu za ponavljanje na biračkom mestu broj 18 u Nišu za gradske izbore, a da je ostalo još nekoliko žalbi među kojima je i biračko mesto broj 10.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()