Vučić na predizbornom koktelu sa mladima u Sava centru

Planirano je da se mladima pored predsednika obrati i kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić

14.12.2023. 12:30
  • Podeli:
ačelsandar vučić na koktelu sa mladima u sava centru, 14 dec 2023 - foto Tanjug Strahinja Aćimović-657aed75b684a.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić prisustvuje, u Sava centru, koktelu Srpske napredne stranke sa mladima. Predviđeno je da se Vučić u Glavnoj kongresnoj sali obrati mladima.

Planirano je da se mladima pored predsednika obrati i kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić.

Vučić je na koktelu rekao da moramo još mnogo toga da uradimo na daljem unapređenju sistema obrazovanja i zdravstva, kao i da vratimo naše zanatlije iz inostranstva.

"Moramo još mnogo toga da radimo i dalje unapređujemo sistem obrazovanja i zdravstva. Verujem da za tri, četiri godine, verovali ili ne, to više neće biti ni tema i tada ću biti ponosan i srećan", rekao je Vučić novinarima tokom razgovora sa mladima.

Istakao je da smo najviše izgubili zanatlija, od pekara do automehaničara i vozača i da treba te ljude da počnemo da vraćamo u sve delove Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()