Vučić stigao u izborni štab SNS-a, očekuje se obraćanje tokom večeri

Vučić će se tokom večeri obratiti javnosti

17.12.2023. 19:48
  • Podeli:

Predsednik Srbije i član SNS-a Aleksandar Vučić stigao je u izborni štab stranke gde se očekuje njegovo obraćanje tokom večeri.

U Srbiji se održavaju vanredni parlamentarni, lokalni i pokrajinski izbori. Predsednik Vučić je svoju građansku dužnost ispunio još rano jutros glasanjem na biračkom mestu broj 140, u zgradi dečijeg vrtića "Tesla-nauka za život".

U izborni štab stranke stigao je i Miloš Vučević, predsednik stranke.

I drugi funkcioneri stranke glasali su danas, između ostalih i predsednik stranke Miloš Vučević koji je glasao u Novom Sadu, potom premijerka Ana Brnabić koja je glasala u Beogradu kao i Aleksandar Šapić.

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()