Berza ploča i diskova čeka vas u AVA shopping parku

Velika berza ploča i diskova, jedinstven muzički događaj za sve ljubitelje ploča ovog puta u AVA shopping parku, 6. jula od 12h do 18h

Autor: Promo
04.07.2024. 10:20
  • Podeli:
IMG_3487-66865a17ca738.webp Foto: Promo

Jedinstvena muzička i kulturna manifestacija “Berza ploča i diskova”, sa tradicijom dužom od trideset godina, svoju bazu pronaći će u AVA shopping parku, 6. jula, od 12h do 18h. 

Kolekcionari iz Beograda, ali i drugih mesta, okupiće se na jednom mestu, kako bi svoje iskustvo preneli na sve ljubitelje ploča, diskova i generalno muzike.

Manifestaciju će otvoriti Igor Blažević, poznatiji kao Inspektor Blaža, veliki ljubitelj i kolekcionar, a posetioci i izlagači će imati priliku da razmenjuju i prodaju polovna, kao i dobro očuvana originalna izdanja na pločama i diskovima (CD, DVD i Blurej).

Ulaz na berzu je besplatan za sve ljubitelje ove manifestacije.

Foto: Promo

 

Iskoristite jedinstvenu priliku da, na jednom mestu, uživate u muzici, kupovini, druženju i naravno odličnom izboru brendova. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()