UNA osvojila nagradu za najbolji turistički TV film

Priča urednice informativnog programa na UNA TV Jovane Maletić bila je najbolja na sedmom ”Internacionalnom festivalu turističkog i ekološkog dokumentarnog filma VRMDŽA FEST 2023″

30.07.2023. 21:00
  • Podeli:

Kada kažemo Kapadokija svi zamislimo sliku balona koji lete iznad nestvarne prirode. Ali da bismo doživeli takvo iskustvo ne moramo da odemo u drugu zemlju. Toga ima i u Srbiji. 

Na samo sat vremena vožnje od Beograda čeka vas nestvarna avantura – u Vojvodini se nalazi prava turistička atrakcija, poznata kao "Srpska Kapadokija".

A priča urednice informativnog programa na UNA TV, Jovane Maletić, na kojoj su radili i snimatelj Marko Nikolić i montažerka Neda Živanović, o tom lokalitetu, koji je svega četrdesetak kilometara od Beograda, proglašena je za najbolju.

Naime, Jovana je osvojila nagradu za najbolji turistički TV film na sedmom ”Internacionalnom festivalu turističkog i ekološkog dokumentarnog filma VRMDŽA FEST 2023″ u selu Vrmdža, kod Sokobanje.

Više o ovoj temi i kraću verziju ovog nagrađenog filma pogledajte u prilogu UNA TV.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()